TV Vlaanderen biedt nu ook interactieve decoder

Met de Motionbox lanceert TV Vlaanderen een interactieve dvb-c decoder waarmee klanten onder meer kunnen sprokkelen in een aanbod van meer dan duizend films op aanvraag.

TV Vlaanderen biedt al sinds 2006 digitale tv via satelliet aan (dvb-s), maar had tot nu toe geen interactieve decoder zoals Belgacom en Telenet dat wel hebben voor hun digitale tv-aanbod via respectievelijk adsl en kabel (dvb-c). Dat verandert nu met de introductie van de Motionbox.


De Motionbox heeft een interne harde schijf van 320 GB, goed voor 120 uur video-opnames in HD-kwaliteit. Met de Motionbox kun je live tv voortaan pauzeren en terugspoelen. Het apparaat heeft een laag verbruik en verbruikt in ruststand amper 1 watt.


De Motionbox geeft toegang tot de nieuwe filmcatalogus van TV Vlaanderen, die meer dan duizend films op aanvraag bevat. Als je je Motionbox op het internet aansluit, kun je opnames van je favoriete programma’s plannen vanop afstand via de TV Vlaanderen app, die beschikbaar is voor Google Android en Apple iOS. Je krijgt via de Motionbox ook toegang tot sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Picasa, Flickr en Dailymotion.


Klanten van TV Vlaanderen kunnen de Motionbox huren voor 7,95 euro per maand. Die prijs is vergelijkbaar met de 8 euro die Belgacom en de 8,20 euro die Telenet voor de huur van hun interactieve decoders vragen. Voor de huuroptie is een éénmalig Startpakket voor Huur van 99 euro nodig. Om gebruik te maken van Video op aanvraag en voor het plannen van opnames op afstand, heeft de Motionbox een werkende internetverbinding nodig.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content