Twee hybride laptops van Lenovo

De Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro en ThinkPad Yoga zijn nieuwe converteerbare laptops met een lcd-scherm dat 360 graden draaibaar is.

Lenovo’s IdeaPad Yoga 2 Pro converteerbare laptop is uitgerust met een 13,3-inch IPS lcd-scherm met een resolutie van 3200 x 1800 pixels en een helderheid van 350 nits. Het scherm is 360 graden draaibaar en kan naast de normale laptopmodus ook in tabletmodus worden gebruikt.


De Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro kan uitgerust worden met 4de generatie Intel Core i7 ULT processoren, tot 8 GB werkgeheugen, Windows 8.1 en een ssd tot 512 GB. De Yoga 2 Pro ondersteunt Intel WiDi voor het draadloos streamen van content naar een tv, Dolby Home Theatre v4 en biedt een autonomie tot negen uur. Lenovo levert de Yoga 2 Pro met extra software, zoals Yoga Picks dat apps aanraadt, Camera Man voor foto-effecten en Chef voor het oproepen van recepten via stembediening.


De Lenovo ThinkPad Yoga converteerbare laptop is bedoeld voor zakelijk gebruik. Deze hybride laptop heeft een magnesium behuizing en een draaibaar 12,5-inch LCD-scherm met naar keuze een Corning Gorilla Glass HD IPS of een FHD IPS uitvoering (met optionele digitizer en pen voor het FHD scherm). Het scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels.


Lenovo beidt de keuze uit 4de generatie Intel Core i7 processoren, tot 1 TB opslag en Windows 8.1. De ThinkPad Yoga ondersteunt ook steminvoer. Met het optionele Lenovo One Link dock kan je de laptop uitbreiden met onder meer USB-poorten, een mini-HDMI-aansluiting en Gigabit Ethernet.


De ThinkPad Yoga heeft een Lift & Lock systeem waarbij het toetsenbord in de behuizing verzinkt waardoor je niet per ongeluk op toetsen drukt in tabletmodus.


De Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro zal in november verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs vanaf 1.299 euro. Ook de Lenovo ThinkPad Yoga is in november verkrijgbaar en heeft een adviesprijs vanaf 799 euro exclusief btw.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content