Tweede versie Loop activity tracker biedt meer functies

Polar Loop 2 © Polar

Polar kondigt een nieuwe versie aan van de Loop activity tracker. De Loop 2 biedt nu ook trilalarmen en slimme meldingen en is verkrijgbaar in nieuwe kleuren.

De Polar Loop 2 is een nieuwe versie van de slimme armband die de hele dag door je activiteit registreert. De Loop 2 heeft net als de de eerste versie van de Loop activiteitenmeter een display dat bestaat uit 85 afzonderlijke LED-lampjes. Ook heeft de slimme armband hetzelfde design, is hij waterdicht en beidt hij de mogelijkheid om de activity tracker te gebruiken voor hartslagmeting tijdens trainingssessies.

De nieuwe versie introduceert ook trilalarmen om niet al te bruusk gewekt te worden en slimme meldingen voor wanneer je te lang inactief bent. De Loop 2 geeft inkomende oproepen en kalenderreminders weer en trilt gelijktijdig. Bovendien is de Loop 2 beschikbaar in twee nieuwe kleuren: Powder White en Sorbet Pink, naast Smoky Black.

De Polar Loop 2 activity tracker meet de dagelijkse portie beweging, trainingssessies en slaap. Hij kan gekoppeld worden aan de Polar H7 Bluetooth Smart hartslagsensor voor nauwkeurige en live hartslagmeting.

De dagelijkse activiteits- en trainingsgegevens kunnen worden gesynchroniseerd met de Polar Flow mobiele app voor iOS en Android via Bluetooth Smart. De Polar Flow webservice geeft een meer gedetailleerd overzicht van de fysieke conditie van de gebruiker. In combinatie met Polar Coach kunnen gebruikers hun trainingsgegevens online en gratis delen met een coach of personal trainer.

De Polar Loop 2 in Powder White en Sorbet Pink zijn vanaf september beschikbaar voor een adviesprijs van 119 euro. Vanaf november is ook de Smoky Black versie verkrijgbaar.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content