Ultradunne designtelevisies

De nieuwe serie Crystal Design Full HD tv’s van Samsung is met een dikte van 44,4 mm de helft zo diep als de voorgaande modellen.

De nieuwe serie Crystal Design Full HD tv’s van Samsung is met een dikte van 44,4 mm de helft zo diep als de voorgaande modellen.

In de 8-serie introduceert Samsung Full HD LCD-tv’s van 40, 46 en 52 inch. Verschillende functies maken deze LCD-tv’s tot echte mediacenters. Met WISELINK Pro kun je via een USB 2.0-verbinding apparaten op de tv aansluiten, zoals camcorders, MP3-spelers en camera’s. Via de tv kun je foto’s, video’s en muziek opzoeken, bekijken of afspelen. De tv’s uit de 8-serie zijn ook DLNA (Digital Living Network Alliance)-ready om content van pc’s of andere elektronische apparaten te kunnen weergeven. Met speciale geïnstalleerde software op een pc kun je gedownloade of gestreamde content tegelijkertijd op verschillende tv’s in huis bekijken. De Content Library bevat entertainment die is opgeslagen op het Flash-geheugen van de tv, zoals een ‘art gallery’, recepten en fitnesslessen tot spelletjes voor kinderen. De LCD-tv’s uit Samsung’s 8-serie zijn uitgerust met een Full HD 100 Hz Motion Plus-technologie die beeldvervaging bij snel opeenvolgende beelden tegengaat. De Ultra Clear Panel-technologie maakt zwarttinten levensecht en zorgt voor hoge contrastratio’s. Samsung rustte de 8-serie uit met drie HDMI-verbindingen aan de achterkant een extra HDMI-verbinding aan de zijkant. De LCD-tv’s hebben ook een vereenvoudigde gebruikersinterface waarmee je data kunt beheren die op externe geheugens staat. Met de ‘wheel key’-afstandsbediening kun je de Smart Content Manager oproepen of een overzicht opvragen van vaak bekeken zenders. De tv’s uit de 8-serie hebben een tweede afstandsbediening in de vorm van een gladde kiezelsteen.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content