Ultraslanke waterdichte fitnesstracker

Fitbit Charge 2 © Fitbit

Fitbit introduceert twee draagbare fitnesspolsbanden die je belangrijkste gezondheids- en conditiestatistieken bijhouden. De Charge 2 heeft nieuwe metingen, een groter display en verwisselbare banden. De Flex 2 is een waterdichte fitnesspolsband met afneembare tracker.

De Charge 2 fitnesstracker van Fitbit is een nieuwe versie van de veel verkochte Charge HR met een viermaal groter display en verbeterde of nieuwe functies, zoals continue hartslagmeting die je conditie meet aan de hand van je eigen hartfitnessniveau en -score op basis van je maximale zuurstofopname (VO2 Max).

Deze tracker heeft ook een nieuwe relaxfunctie waarbij je lichaam en geest tot rust worden gebracht door gepersonaliseerde ademhalingsoefeningen die je hartslag in real-time tonen. Animaties en trilsignalen vertellen je wanneer het juiste moment is om in en uit te ademen. Deze functie helpt bij mindfulness- en meditatiemomenten.

De SmartTrack-functie legt automatisch al je bewegings- en slaapactiviteiten vast. Je kunt de Charge 2 daarbij desgewenst koppelen aan de gps in je smartphone.

De Fitbit Flex 2 is een ultraslanke, minimalistische tracker met verwisselbare fitnessbandjes in zeven kleuren. Een simpel led-scherm toont met kleurcodes je vorderingen naar je dagelijkse doelen en houdt je op de hoogte van oproepen en sms’jes.

De Flex 2 is verder de eerste waterdichte polsband van Fitbit, tot wel 50 meter diep. Ook deze polsband heeft de SmartTrack-functie.

De Fitbit Charge 2 is vanaf september verkrijgbaar voor 159,85 euro. De Flex 2 ligt vanaf oktober in de winkels voor 99,95 euro met klassieke fitnessband in vier kleurkeuzes. Je kunt echter bandjes en hangers bijkopen die in prijzen variëren van 39,95 euro tot 99,95 euro voor de vergulde hanger.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content