USB-flashgeheugen in robuuste behuizing van LaCie

LaCie breidt det XtremeKey serie geheugenstaafjes, die ontworpen zijn voor gebruik ik extreme omstandigheden, uit met een USB 3.0-model.

LaCie breidt de XtremeKey serie geheugenstaafjes, die ontworpen zijn voor gebruik ik extreme omstandigheden, uit met een USB 3.0-model.


De LaCie XtremKey USB 3.0 USB-geheugenstick is bestand tegen hitte, kou en stof en verdraagt ook een flinke stoot. Het draagbare opslagmedium is waterbestendig tot op een diepte van tweehonderd meter dankzij de slijtvaste schroefsluiting met rubberen ring.


Het beschermkapje is gemaakt van zamak, een legering van onder meer zink en aluminium. De geheugenstaaf is bestand tegen zware schokken of een val van grote hoogte. Ook als er een voertuig van tien ton overheen rijdt, gaat het niet stuk, aldus de fabrikant. De LaCie XtremKey USB 3.0 weerstaat ook temperaturen tussen min dertig en tweehonderd graden Celsius.


LaCie levert dit XtremKey geheugenstaafje in een capaciteit van 32 GB of 64 GB. Het biedt een overdrachtssnelheid van maximaal 230 MB/s. LaCie levert de USB-stick standaard met LaCie Private/Public-software voor gegevensbescherming. De 256-bits AES-encryptie beschermt gevoelige data met een wachtwoord. Het flashgeheugen meet 74 x 22 mm en weegt 57 gram.


LaCie XtremKey USB 3.0 geheugenstaafje is verkrijgbaar met een capaciteit van 32 GB voor 74,99 euro. De adviesprijs met 64 GB opslagcapacteit werd niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content