USB-stick detecteert en verwijdert malware

Het FixMeStick Pro USB-geheugenstaafje kan virussen, malware, spyware, trojans en rootkits detecteren en verwijderen zonder Windows op te starten.

Het FixMeStick Pro geheugenstaafje is een hardwareoplossing met eigen besturingssysteem om malware te detecteren en te verwijderen. Het USB-geheugenstaafje draait op een eigen Linux-besturingssysteem en heeft daardoor geen startende Windows-omgeving nodig om virussen, malware, spyware, trojans en rootkits te verwijderen.


De FixMeStick combineert drie antivirusprogramma’s: Kaspersky, Sophos en Vipre. Het systeem heeft een volledig automatische updatefunctie voor de Linux-omgeving en de virusdefinities van de drie aanbieders.


De FixMeStick Pro is bedoeld voor systeembeheerders en IT-professionals. De geheugenstaaf is op afstand via Teamviewer te beheren, zodat systeembeheerders de tool zowel bij de klant als op de technische dienst kunnen gebruiken.


Het FixMeStick Pro geheugenstaafje wordt in de Benelux geleverd door PC Diagnostics. PC Diagnostics levert de FixMeStick Pro met een licentie voor ongelimiteerd gebruik tijdens het licentiejaar. De adviesprijs bedraagt € 269 excl. BTW. De basisversie van FixMeStick voor gebruik met tot drie computers heeft een adviesprijs van 49 euro excl. BTW.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content