Veelzijdige digitale memorecorder

Met de Philips LFH 0880 digitale memorecorder kun je naast notities, gesprekken, lezingen, toespraken of creatieve ideeën ook zang, muziek en andere geluiden onbewerkt opnemen.

Met de Philips LFH 0880 digitale memorecorder kun je naast notities, gesprekken, lezingen, toespraken of creatieve ideeën ook zang, muziek en andere geluiden onbewerkt opnemen.

Philips introduceert met de nieuwe Voice Tracer een erg veelzijdige memorecorder. Naast opnemen in mp3-formaat kan je ook kiezen voor ongecomprimeerde PCM (pulse-code modulatie) stereo opname in cd-geluidskwaliteit. Je kan kiezen uit zes opnamekwaliteitsniveaus. De opgenomen bestanden kan je bewerken op pc of Mac of ze direct beluisteren, ook via cd-speler. De LFH 0880 heeft een ingebouwde luidspreker, maar je kan opnames ook beluisteren met de bijgeleverde stereo oortelefoons. De memorecorder heeft ook een ingebouwde stereo FM-radio waarvan je kan opnemen in mp3, zowel direct als via programmeren. Een indexfuncite brengt referentiepunten aan in de opgenomen bestanden om het beheer van lange spraakopnamen te vergemakkelijken. Je kan opnamen sneller of langzamer afspelen om ze gemakkelijker te kunnen beluisteren, bewerken of splitsen. Het verlichte lcd-scherm houdt je op de hoogte van onder meer opnameduur, tijd, microfoongevoeligheid, gekozen opnamekwaliteit, mapkeuze en batterijstatus. De nieuwe Philips Voice Tracer LFH 0880 is ook uitgerust met stemactivering. Enkele handige aanvullende functies zijn onder meer een alarm, klok en wekker. De Philips Voice Tracer LFH 0880 heeft een opname capaciteit van 284 uur en een opslagcapaciteit van 2048 MB. Het model is afgewerkt in zilver en zwart met chroom en wordt geleverd met een USB-kabel, stereo oortelefoon, stereo reversmicrofoon, halsdraagband en batterijtjes. De adviesprijs bedraagt 199.95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content