Verbeterde 3D-ervaring met Qosmio gaminglaptop

Nieuwere 3D-technologie van Nvidea maakt de 3D-beleving op Toshiba’s Qosmio X870 3D gaminglaptop intenser.

Nieuwere 3D-technologie van Nvidea maakt de 3D-beleving op Toshiba’s Qosmio X870 3D gaminglaptop intenser.


De nieuwe laptop in Toshiba’s Qosmio-reeks is uitgerust met een 17,3-inch (43,9 cm) TrueBrite 3D-enabled Full HD-beeldscherm dat een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels, een helderheid van 220 cd/m2 en een responstijd van 5 ms biedt. Het wordt aangedreven door Nvidea’s 3D Vision 2-technologie.


Toshiba levert de Qosmio gaminglaptop met de nieuwste Nvidea 3D Vision-active-shutterbril die Nvidea’s LightBoost-technologie ondersteunt. 3D-beelden zouden hiermee tot twee keer helderder zijn dan bij een conventionele 3D-beeldschermtechnologie. De lenzen zijn ook groter dan bij de eerste generatie brillen wat zorgt voor een betere dieptewerking een breder blikveld en een verbeterde blokkering van extern licht bij 3D-games.


De Qosmio X870 3D is uitgerust met 2 x 2 Harman Kardon-stereoluidsprekers. Deze ondersteunen de Slipstream-technologie waardoor de bas op vol vermogen met weinig vervormingen speelt. De SRS Premium Sound 3D-audioverbeteringssoftware zorgt voor een levendige surround-sound. Verder heeft de Qosmio X870 vier USB 3.0-poorten en een HDMI-interface zodat je 3D-content ook op een 3D-tv kan bekijken.


De gamingmachine heeft een donkerzilverkleurige metalen behuizing met helderrode accenten. Het toetsenbord heeft rode backlight-verlichting zodat je ook in een donkere omgeving kan gamen. Ook is de X870 uitgerust met een 3D-stereowebcam. Toshiba biedt de keuze uit een DVD SuperMulti-drive (Double Layer), Blu-ray-ROM-drive of Blu-ray-rewritable drive (BD-RE).


De Toshiba Qosmio X870 3D zal wellicht in mei te koop zijn voor een adviesprijs vanaf 1.999 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content