Videobellen in hoge definitie

Creative introduceert een HD webcam voor videobellen. De nieuwe Live! webcam voldoet aan de kwaliteitsvereisten voor Skype HD videobellen.

Creative introduceert een HD webcam voor videobellen. De nieuwe Live! webcam voldoet aan de kwaliteitsvereisten voor Skype HD videobellen.


Creative rustte de Live! Cam inPerson HD webcam uit met een processor voor H.264-videocodering. Door de H.264-codering op de webcam uit te voeren in plaats van op de pc heb je niet per se een snelle pc nodig om vloeiend te kunnen videobellen.


Dankzij de implementatie van de quad mic-serie van Creative biedt de Live! Cam inPerson HD ook een kristalhelder stemgeluid, aldus de fabrikant. Door de microfoons met precisie langs het 9-inch flatpaneloppervlak van de camera te plaatsen wordt de spraakkwaliteit verbeterd. Bovendien verwijdert de ruisonderdrukkingstechnologie van Creative omgevingsgeluiden veel effectiever dan webcams met een enkele microfoon of stereo microfoons, volgens Creative.


De Creative Live! Cam inPerson HD is ook voorzien van autofocus zodat de camera gedetailleerde beelden en video’s kan tonen vanaf verschillende afstanden. Je kan op een afstand van drie meter toch nog duidelijk zichtbaar zijn. Creative levert bij de HD webcam de Live! Central 3-software mee met video- en audioeffecten, avatar creatie, movie creatie, functies voor desktopsharing en bewakingsmogelijkheden.


Skype verleende de nieuwe Creative Live! Cam inPerson HD een Skyp HD certificatie. De webcam van Creative voldoet aan de strenge video- en spraakkwaliteitsvereisten voor Skype HD videobellen. De Creative Live! Cam inPerson HD is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 129,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content