Videorecorder voor bewaking met netwerkcamera’s

D-Link brengt een netwerkvideorecorder op de markt die de beelden van acht bewakingscamera’s live kan weergeven en registreren.

De JustConnect netwerkvideorecorder (DNR-2060-08P) van D-Link is een schaalbare bewakingsoplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het systeem is uitgerust met acht poorten voor het aansluiten van IP-bewakingscamera’s. De camera’s kunnen worden geïnstalleerd met een Ethernet netwerkkabel met elektriciteitsvoorziening (Power over Ethernet).


Het JustConnect systeem van D-Link is uitgerust met zes 3,5-inch SATA I/II baaien voor harde schijven voor een opnamecapaciteit tot 24 TB. De videorecorder kan opnemen in Full HD op de acht kanalen en ondersteunt Jpeg, M-Jpeg en H.264 bestandsindelingen. Gelijktijdige live kijken, opnemen en weergeven is mogelijk.


Het JustConnect systeem biedt ook de mogelijkheid opnames in te stellen die op een bepaald tijdstip beginnen of die worden geactiveerd door een bepaalde gebeurtenis. Het aanpassen van de camerafocus en het exporteren van beelden is eveneens mogelijk. Via de JustConnect+ Mobile App heb je ook op tablets en smartphones toegang tot het D-Link bewakingssysteem.


De D-Link JustConnect network video recorder (DNR-2060-08P) heeft een adviesprijs van 999 euro excl. BTW.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content