Vier all-in-one inkjets van Canon

Canon breidt het Pixma gamma uit met vier multifunctionele inkjetprinters.

Canon breidt het Pixma gamma uit met vier multifunctionele inkjetprinters. Met My Image Garden combineert de fabrikant alle software die op dit moment verkrijgbaar is voor Pixma printers in een één gebruiksvriendelijke interface.


De Canon Pixma MP230, MG2250, MG3250 en MG4250 zijn de eerste Pixma modellen met standaard de My Image Garden software met onder meer een reeks nieuwe, functies, zoals Automatic Suggestion, Automatic Layout en Face Recognition, alsook Creative Park Premium, een gratis softwarepakket voor het downloaden en printen van wenskaarten, creatieve knutselprojecten en briefpapier.


De vier nieuwe Pixma inkjetprinters ondersteunen ook Print Your Days, een nieuwe Facebook app van Canon voor pc’s. Hiermee kan je foto’s rechtstreeks van een Facebookpagina naar een Canon Pixma printer sturen en printen zonder dat daarvoor extra software nodig is. De app biedt ook een serie vormgeving- en bewerkingsopties om aan het printen van foto’s een extra creatief accent te geven.


De Canon Pixma MP230 is een instapmodel met functies voor printen, scannen en kopiëren. De printsnelheden bedragen ISO ESAT 7,0 ipm in zwart-wit en 4,8 ipm bij prints in kleur. De Pixma MG2250 is eveneens geschikt om te printen, scannen en kopiëren. Deze printer heeft een uit zeven segmenten bestaand LCD-scherm en het kenmerkende Canon FastFront ontwerp dat ruimte bespaart. De printsnelheden bedragen in zwart-wit ISO ESAT 8,4 ipm en bij kleurenprints 4,8 ipm. Een 10×15 cm foto zonder witrand wordt in circa 44 seconden geprint.


De Pixma MG3250 biedt alle functies en mogelijkheden van de MG2250, maar heeft hogere printsnelheden van 9,2 ipm in zwart-wit en 5,0 ipm in kleur. De MG3250 kan dubbelzijdig printen en zo tot 50% op papierkosten besparen. Ook beschikt deze all-in-one over ingebouwde Wi-Fi en een gratis smartphone en tablet app voor het printen en scannen van foto’s.


De Pixma MG4250 tot slot is een multifunctional met printsnelheden van 9,9 ipm in zwart-wit en 5,7 ipm in kleur. Auto Duplex Print biedt de mogelijkheid van dubbelzijdig printen. De MG4250 heeft een 6,2 cm kleuren TFT-scherm om zonder pc te kunnen printen. Hij is uitgerust met ingebouwde Wi-Fi en de Pixma Cloud Link die directe toegang biedt tot online Picasa albums, Web Template Print en Google Cloud Print.


De nieuwe Canon all-in-one toestellen zijn beschikbaar vanaf september 2012 en hebben de volgende adviesprijzen:

– MP230: 55 euro

– MG2250: 59 euro

– MG3250: 79 euro

– MG4250: 89 euro


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content