Vlieg er eens uit

Desktoppiloten die houden van realistische vliegsimulaties worden door Logitech op hun wenken bediend met een nieuw systeem.

Desktoppiloten die houden van realistische vliegsimulaties worden door Logitech op hun wenken bediend met een nieuw systeem.

Logitech’s Flight System G940 is een geavanceerd systeem om militaire of commerciële vliegtuigen en helikopters te besturen in vliegsimulatieprogramma’s. Van een Airbus A380, een F/A-18 Hornet straaljager tot een Commanche helikopter, de G40 is er speciaal voor ontworpen. De Logitech Flight System G940 bestaat uit drie componenten: een force feedback joystick, een dual throttle en een set voetpedalen. Daarnaast zijn meer dan 250 programmeerbare knoppen geïntegreerd in een compleet HOTAS (Hands On Throttle-and-Stick) ontwerp.Het systeem is eenvoudig te installeren door de throttle en de pedalen met de joystick te verbinden en vervolgens de USB connector op de computer aan te sluiten. Alle losse componenten zijn eenvoudig aan een bureau of ander oppervlak te bevestigen. De Flight System G940 ondersteunt vrijwel alle populaire pc flight simulators, waaronder Microsoft Flight Simulator X, IL-2 Sturmovik: 1946, Lock On: Modern Air Combat en X-Plane 9.Logitech’s Flight System G940 is vanaf september 2009 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content