Voor de echte filmfanaten

De nieuwe KURO projector van Pioneer is bedoeld voor de echte filmliefhebbers en is geconfigureerd voor schermen vanaf 60 inch.

De nieuwe KURO projector van Pioneer is bedoeld voor de echte filmliefhebbers en is geconfigureerd voor schermen vanaf 60 inch.

Speciaal voor gebruik in homecinemakamers ontwikkelded Pioneer de KRF-9000FD KURO hoge defnitieprojector. De schermdiagonaal van deze KURO projector bedraagt 152 – 508 cm (60 – 200 inch) en de resolutie 1920 x 1080p aan 50 Hz. De nieuwe HD projector van Pionier is voorzien van de typische KURO-stijl, ondersteunt geavanceerde kalibratie en voldoet aan de KURO-normen op het vlak van diepe zwarttinten en rijke kleuren. De KURO projector is uitgerust met de LCOS 1080p-technologie en heeft een contrastratio van 30.000:1. Hij is gebaseerd op 3 x 0.7-inch D-ILA, wat staat voor Digital Direct Drive Image Light Amplifier. De D-ILA technologie gebruikt drie RGB (Rood, Groen en Blauw) apparaten in een projector in plaats van één. Het resultaat is een natuurlijk, rijk en flikkervrij beeld zonder kleurdegradatie. De KRF-9000FD biedt verder wide lens shift capaciteit en een dubbele HDMI 1.3-ondersteuning. Ook zijn er enkele aansluitingen voor component, composiet en s-video.

Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content