Voor kleine ruimtes

De Sharp MX-M200D en MX-M160D zijn A3-multifunctionals die dubbelzijdig afdrukken en kopiëren en scannen in kleur. De faxfunctie is een optie.

De Sharp MX-M200D en MX-M160D zijn A3-multifunctionals die dubbelzijdig afdrukken en kopiëren en scannen in kleur. De faxfunctie is een optie.

Door hun compacte design zijn de nieuwe multfunctionals van Sharp inzetbaar in kleine kantoren en werkplaatsen. De MX-M200D is een multifunctional die 20 pagina’s per minuut kan afdrukken, terwijl de MX-M160D een afdruksnelheid biedt van 16 pagina’s per minuut. Dankzij ‘Sharp Printer Language with Compression’ (SPLC) worden ook complexe taken op de maximale snelheid afgedrukt, zelfs op A3-formaat, aldus Sharp.De compacte MFP’s zijn voorzien van een aantal geavanceerde functies, zoals beeldbewerking en elektronisch sorteren. Deze laatste functie is handig voor het creëren van meerdere sets gesorteerde documenten, zonder dat er een grote paginasorteerder nodig is.De nieuwe MFP’s beschikken standaard over kleurenscanfuncties van A3-formaat. Automatische dubbelzijdige documenteninvoer (RSPF) om dubbelzijdig scannen en kopiëren te vereenvoudigen is optioneel. Met de optie ‘scannen via het netwerk’ is het mogelijk om documenten te scannen naar een pc, ftp-server of rechtstreeks naar een e-mailadres.De nieuwe MX-M160D en MX-M200D voldoen aan strenge milieustandaarden, zoals de Energy Star 1.1-criteria. Ook zijn de MFP’s voorzien van een energiebesparende knop, zodat gebruikers de machine in stand-by kunnen zetten na gebruik.De Sharp MX-M200D en MX-M160D zijn leverbaar in verschillende configuraties.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content