Voor werk en ontspanning

Microsoft brengt in de SideWinder-reeks een draadloos toetsenbord op de markt dat het overschakelen tussen werken en gamen gemakkelijker moet maken. Het toetsenbord krijgt ook een SideWinder gaming-muis als partner.

Microsoft brengt in de SideWinder-reeks een toetsenbord op de markt dat het overschakelen tussen werken en gamen gemakkelijker moet maken. Het toetsenbord krijgt ook een SideWinder gaming-muis als partner.

Het nieuwe SideWinder X6 toetsenbord van Microsoft is bedoeld voor mensen die een toetsenbord niet alleen gebruiken voor hun werk, maar er ook intensief mee gamen. Microsoft voorzag de X6 van een verwisselbaar keypad, dat aan de linker- of rechterkant van het toetsenbord kan worden bevestigd. Ook heeft het toetsenbord eigenschappen die speciaal zijn ontworpen voor gamen. Zo kan het negentig macro’s per game opslaan en heeft het een backlight. De rode backlight geeft standaardtoetsen aan die niet programmeerbaar zijn. De amberkleurige backlight toont de handmatig programmeerbare macrotoetsen die je in game-modus kunt aanpassen aan je voorkeuren. Het X6 toetsenbord heeft een volledige serie mediatoetsen en volume- en backlight-draaiknoppen. Ook beschikt het over een cruise control-functie waarmee je een actie kan voortzetten zonder dat je de toets ingedrukt moet houden. De SideWinder X5 muis is een snelle, krachtige gaming-muis. De muis heeft negen toetsen, waaronder verticale zijknoppen en een quick-launch knop die de Windows Vista Games Explorer opent. De muis biedt instelbare gevoeligheid tot 2000 dpi. Het Microsoft SideWinder X6 toetsenbord is vanaf oktober 2008 beschikbaar voor 79,95 euro. De SideWinder X5 muis is beschikbaar vanaf september 2008 voor 59,95 euro.

Peter Schildermans Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content