WALKMAN mediaspeler met nieuwe interface

Sony brengt een nieuw WALKMAN-model op de markt dat propvol functies zit en dat je kan kopen in vijf psychedelische kleuren.

Sony brengt een nieuw WALKMAN-model op de markt dat propvol functies zit en dat je kan kopen in vijf psychedelische kleuren.

De Sony WALKMAN E450 video-mp3-speler kreeg een volledig nieuwe interface die gebruiksvriendelijker zou zijn dan de oude interface. Je kunt bladeren via grote albumillustraties die helder worden weergegeven op het kwart-VGA kleurenscherm (QVGA).

Dankzij de functie Scene Search kun je snel een bepaald fragment terugvinden in langere video’s. SensMe past de muziek automatisch aan bij je stemming; je kiest zelf tussen de automatische speellijsten die deze functie puurt uit je volledige muziekcollectie en die ingedeeld zijn op basis van gemoedstoestand, van relaxed tot vrolijk.

Ook nieuw is ondersteuning voor het lrc-formaat met liedjesteksten. Lyrics Sync plaatst de tekst van de nummers op het scherm. Dankzij de nieuwe Karaoke Mode kun je dan desgewenst luidkeels meezingen.

De nieuwe Virtual Phones Technology geeft een extra dimensie aan het beluisteren van muziek via een hoofdtelefoon. Gebruikers kunnen kiezen uit vijf akoestische effecten.

De WALKMAN E450 houdt het 50 uur uit op een volle batterij voor muziek en 10 uur voor video.

Deze muziek- en videospeler is verkrijgbaar in vijf funky kleuren en er zijn drie modellen: Sony NWZ-E453 (4GB), Sony NWZ-E454 (8GB) en de Sony NWZ-E455 (16GB). Tevens komt er er een NWZ-E450K editie met speakerdock. Prijzen en leverbaarheid zijn als we dit schrijven nog niet bekend.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content