Water- en stofdichte Galaxy smartphone

Samsung brengt een nieuw Galaxy Xcover model uit dat geoptimaliseerd is om de meest ruige omstandigheden buitenshuis te verduren.

Samsung brengt een nieuw Galaxy Xcover model uit dat geoptimaliseerd is om de meest ruige omstandigheden buitenshuis te verduren. De Android smartphone is stof- en waterdicht.


Samsungs Galaxy Xcover 2 is de opvolger van de in 2011 gelanceerde Xcover smartphone. Net als zijn voorganger voldoet de Xcover 2 aan de IP67-norm. Dat betekent dat de smartphone beschermd is tegen de elementen. Zo is hij bestand tegen stof en zand, en zelfs waterdicht tot een diepte van één meter tot 30 minuten lang. Je kan metde Xcover 2 onder water ook foto’s maken via de cameraknop.


De Galaxy Xcover 2 draait op een een dualcore processor met een kloksnelheid van 1 GHz en heeft 1 GB RAM. Het 4-inch scherm heeft een resolutie van 800 x 400 pixels. Tot de verdere uitrusting behoren een 5 megapixel camera en VGA frontcamera, Bluetooth 4.0, WiFi, 4 GB geheugen dat uitbreidbaar is met microSD geheugenkaartjes (tot 32 GB) en een 1700mAh batterij. Besturingssysteem is Android 4.1 (Jelly Bean) met Samsungs eigen TouchWiz-skin. De Xcover 2 meet 130 x 68 x 11,9 mm en weegt 148,5 gram.


Wanneer de Samsung Galaxy Xcover 2 te koop zal zijn en voor welke prijs werd niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content