Waterbestendige Full HD pocketcamcorder

De Samsung HMX-W350 is een robuuste en waterbestendige pocketcamcorder voor de avontuurlijke filmer.

De Samsung HMX-W350 is een robuuste en waterbestendige pocketcamcorder voor de avontuurlijke filmer.


Niet alleen kan je de HMX)W350 onder water gebruiken, het cameraatje is ook schok- en stofbestendig. Volgens Samsung overleeft de W350 een val van twee meter. Bij het filmen onderwater compenseert de Auto Aqua Mode vage foto’s en minimaliseert vervorming. Functies zoals witbalans en Focus zijn speciaal op maat gemaakt voor de onderwateractie.


De Samsung HMX-W350 heeft een BSI sensor en maakt opnamen in het H.264-videoformaat in Full HD 1080p. Foto’s neemt de pockcetcamera in een resolutie van 5,5 megapixels. Hij heeft een digitale zoom voor 3x inzoomen. De HMX-W350 is uitgerust met een 2,3-inch (5,84 cm) LCD-scherm. De videocamera is ook uitgerust met de Switch Grip functie voor meer flexibiliteit bij het filmen. Je kan hiermee de camcorder ook ondersteboven gebruiken; de ingebouwde G-sensor herkent de positie en de functie past het beeld op het LCD-scherm aan.


Samsungs nieuwe pocketcamera gebruikt microSD en microSDHC geheugenkaartjes voor opslag. De HMX-W350 heeft een USB 2.0- en een HDMI-aansluiting. Met één druk op de knop kan je een film op sociale netwerken plaatsen. De Samsung HMX-W350 meet 60 x 113 x 20 mm en weegt 140 gram. De batterij zou goed zijn voor twee uur filmen.


De Samsung HMX-W350 pocketcamcorder is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 179 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content