Weerstation doet metingen binnens- en buitenshuis

Het Netatmo Weerstation meet zowel het binnen- als buitenklimaat met inbegrip van de luchtkwaliteit. Via apps voor iOS en Android kan je de gegevens bekijken op mobiele toestellen.

Bij deze tropische temperaturen is het mogelijk een goed idee om regelmatig het klimaat binnens- en buitenshuis te controleren. Met het Netatmo Weerstation kan dat.


Netatmo levert het Weerstation met een binnen- en buitenmodule die een duurzame aluminium behuizing hebben. De modules hebben sensoren om de temperatuur, de CO2-concentratie, geluidsvervuiling en luchtvochtigheid binnens- en buitenshuis te meten.


De meting van de temperatuur binnen heeft een bereik van 0°C tot 50°C en buiten een bereik van -40°C tot 65°C. De barometer heeft een bereik van 260 mbar tot 1260 mbar. De geluidsmeter meet van 35 dB tot 120 dB. De CO2-meter meet binnen de luchtkwaliteit van 0 ppm tot 5000 ppm. Het Netatmo Weerstation geeft een waarschuwing als het nodig is om een raam open te zetten.


De gegevens worden opgeslagen in de cloud en via een WiFi 802.11 b/g/n verbinding draadloos verstuurd naar de Netatmo App. De app is beschikbaar voor Apple iOS en Android apparaten.


De Netatmo binnenmodule wordt gevoed met een USB-voedingsadapter. De buitenmodule gebruikt 4 AAA-batterijen. Wil je de luchtkwaliteit in meerdere kamers meten, dan kan je extra binnenmodules kopen. Je kan maximaal drie Additionele Modules toevoegen aan het Netatmo Weerstation.


Het Netatmo Weerstation heeft een adviesprijs van 169 euro. Een Netatmo Additionele Module kost 69 euro. De producten zijn onder meer te koop op de website van Netatmo.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content