Werkgroep-multifunctionals met aanraakscherm

De Sharp MX-2610N en MX-3110N werkgroep-multifunctionals hebben een aanraakscherm van 10,1 inch dat je heel intuïtief kunt bedienen met multitouch-bewegingen.

De Sharp MX-2610N en MX-3110N werkgroep-multifunctionals hebben een aanraakscherm van 10,1 inch dat je heel intuïtief kunt bedienen met multitouch-bewegingen.

De bediening is vergelijkbaar met die van een iPhone, iPad of Android smartphone. Alle functies hebben grote, duidelijke pictogrammen. Bovendien kun je het aanraakscherm in drie standen kantelen, zodat het altijd goed zichtbaar is, zelfs voor gebruikers in een rolstoel.

Pagina’s die je met de nieuwe Sharp mfp’s scant kun je vooraf bekijken op het scherm. Met je vingers kun je simpelweg de volgorde van de gescande pagina’s wijzigen, pagina’s roteren, verwijderen, toevoegen etc. voor je ze print of archiveert op de interne schijf van 160 GB.

Elke gebruiker kan een persoonlijk thuis-scherm aanmaken, voor snellere toegang tot de functies en toepassingen die het vaakst worden gebruikt, met een keuze uit zeven verschillende achtergrondstijlen. Het is mogelijk om twee Sharp mfp’s van hetzelfde model via het netwerk aan elkaar te koppelen om afdruktaken tegelijkertijd uit te voeren; hiermee verdubbel je de effectieve uitvoersnelheid.

Sharp heeft naar eigen zeggen ook aan het milieu gedacht. Het stroomverbruik van de MX-2610en MX-3110 is niet alleen zeer laag voor dit type mfp, beide apparaten gebruiken bovendien Sharp’s nieuwste tonertechnologie met minder verpakkingsmateriaal en langere vervangingsintervallen.

De Sharp MX-3110N kan printen, kopiëren, scannen, faxen en documenten verwerken. Printen doet hij aan 31 ppm in A4 en aan 15 ppm in A3, zowel in kleur als in zwart-wit. De opwarmtijd bedraagt 20 seconden. Optioneel kun je er een uitschuifbaar toetsenbord aan koppelen voor eenvoudige invoer van gegevens. De documentinvoer van de scanner aanvaardt honderd vellen papier. Je kunt eenvoudig dubbelzijdig scannen.

De Sharp MX-2610N heeft grotendeels dezelfde kenmerken als zijn grotere broer, maar print in 26 ppm in A4 en 14 ppm in A3, zowel in kleur als in zwart-wit. Prijzen van de MX-3310N en MX-2610N werden ons niet medegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content