Wifi-bereik vergroten met druk op de knop

Eminent EM4597 wifi-repeater © Eminent

Eminent introduceert de EM4597 Concurrent AC1200 Dual Band Repeater die naar keuze werkt als wifi-repeater of wifi-toegangspunt. Hij verlengt het bereik van beide wifi-frequenties.

De nieuwe Eminent EM4597 Concurrent AC1200 Dual Band Repeater haalt maximale doorvoersnelheden van 300 Mbit/s in de 2,4 GHz wifi-frequentie en 900 Mbit/s in de 5 GHz wifi-frequentie, ofwel AC1200 gecombineerd.

Dankzij Crossband-technologie worden voor het ontvangen en verzenden van data gescheiden frequenties gebruikt. Je kunt de repeater dan via de 2,4 GHz-frequentie draadloos met je router verbinden en client-apparatuur communiceert vervolgens via de 5 GHz frequentie met de repeater. Of het kan ook omgekeerd.

De EM4597 heeft twee fast-ethernetpoorten waarop je client-apparatuur aansluit. Eén fast-ethernetpoort kan ook worden gebruikt om de repeater in te richten als draadloos toegangspunt (wifi access point of ap). Een ap zet een bekabelde netwerkaansluiting om naar een draadloos signaal.

Via de wps-knop op de voorkant verbind je deze wifi-repeater snel met elke bestaande wifi-router. Of het installeert de stekker met behulp van de gratis app.

Leds op de voorkant helpen je om de repeater optimaal te plaatsen.

Deze repeater heeft twee interne antennes, meet 60 x 100 x 90 mm en weegt 94 gram. Het apparaat verbruikt gemiddeld 3 watt.

De Eminent EM4597 Concurrent AC1200 Dual Band Repeater heeft een verkoopadviesprijs van 49,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content