WiFi-camcorder in pocketformaat

De JVC GC-XA1 Adixxion is een pocketcamcorder in een rubberen krasbestendige behuizing die je kan gebruiken tijdens outdooractiviteiten en die WiFi-functionaliteit heeft ingebouwd.

De JVC GC-XA1 Adixxion is een pocketcamcorder in een rubberen krasbestendige behuizing die je kan gebruiken tijdens outdooractiviteiten en die WiFi-functionaliteit heeft ingebouwd.


De nieuwe pocketcamcorder van JVC meet 35 (D) x 53 (B) x 74 mm (H) meet en weegt ongeveer 126 gram. De Adixxion is waterdicht tot een diepte van vijf meter. Ook is hij bestand tegen schokken bij een val vanaf twee meter en tegen stof en vorst (-10°C).


De JVC GC-XA1 camcorder is uitgerust met een 5 megapixel CMOS sensor en een Super Wide lens (5x digitale zoom). Hij kan opnamen maken in Full HD 1920 x 1080/30p en 1280 x 720/60p resolutie. De Digital Image Stabilizer (DIS) moet zorgen voor trillingsvrije beelden.


De JVC GC-XA1 heeft op de zijkant een 1,5-inch LCD-scherm. De camcorder heeft een geheugenkaartsleuf voor SD, SDHC en SDXC kaartjes. Ook is hij uitgerust met een mini-USB en mini-HDMI-aansluiting. JVC biedt een aantal accessoires waarmee je de Adixxion kan op verschillende manieren bevestigen: aan een fiets of motor, een helm of zelfs een zwembril.


De ingebouwde WiFi maakt het mogelijk de JVC Adixxion camcorder te linken met je smartphone en die te gebruiken als afstandsbediening. Zo heb je ook controle over het beeld in omstandigheden waarin je het LCD-scherm niet kan zien. Via Wi-Fi kan je beelden ook verzenden naar een computer om te bewaren of te delen via sociale netwerken.


De JVC GC-XA1 Adixxion kan de Full HD videobeelden ook live streamen in real-time naar het interactieve uitzendplatform Ustream zonder pc. De JVC action camera zou in de zomer 2012 te koop zijn. De adviesprijs in dollar bedraagt 349,95.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content