Windows 7 tablet met 3G-modem

Het 10-inch AT-Tablet van het Nederlandse Ambiance Technology draait onder Windows 7 en biedt 3G-dataverbindingen.

Het 10-inch AT-Tablet van het Nederlandse Ambiance Technology draait onder Windows 7 en biedt 3G-dataverbindingen.


Het AT-Tablet heeft een aanraakgevoelig kleurenscherm van 10 inch (25,4 cm) met een resolutie van 1024 x 600 pixels. Processor is een 1,66 GHz Intel Atom N450. Eigenlijk kun je het nog het best beschouwen als een Windows-netbook zonder toetsenbord en met aanraakscherm.


Besturingssysteem is Windows 7 Home Premium. Het beschikbare geheugen is evenwel beperkt tot 1 GB. Verder heeft het tablet een 160 GB harde schijf, een MiniVGA-aansluiting voor een extern scherm, 2 USB 2.0 poorten, een Ethernet-poort, Bluetooth 2.1, WiFi 802.11b/g/n en een 3G-modem. Een 1,3 megapixel webcam, stereoluidsprekers en een microfoon zijn eveneens aanwezig.


Het tablet meet 263 x 168 x 18,5 mm. De batterij heeft een capaciteit van 3300mAh, maar nergens wordt de vermoedelijke autonomie van dit tablet vermeld. Afgaande op de specificaties denken we dat die niet veel meer dan een uur of drie zal zijn, wat de bruikbaarheid ervan serieus beperkt.


Volgens het persbericht zal de AT-Tablet in november in de Nederlandse winkels liggen, onder andere bij The Phone House en Media Market. De adviesprijs bedraagt 599 euro. Toch even opletten: Ambiance Technology kondigde dezelfde tablet ook al aan in september en zei toen dat het apparaat in oktober in de winkels zou liggen… Ook werd toen beweerd dat het tablet 2 GB geheugen zou hebben…


Bron: www.diskidee.be

Partner Content