Windows 8 tablet met multifunctioneel toetsenbord

Asus brengt een Windows 8 tablet op de markt met een bijhorend TranSleeve toetsenbord dat ook dienst doet als beschermhoes en staander.

Asus brengt een Windows 8 tablet op de markt met een bijhorend TranSleeve toetsenbord dat ook dienst doet als beschermhoes en staander.


De VivoTab Smart ME400C van Asus is een tablet met een Intel Atom Z2760 dual-core processor, 2 GB RAM en 64 GB opslagcapaciteit. De tablet draait met het Windows 8 besturingssysteem. Het 10,1-inch LED-backlit IPS scherm heeft een HD-resolutie van 1366 x 768 pixels en brede kijkhoeken van 178 graden. Het scherm biedt 5-punts multi-touch voor vingergestuurde bediening in Windows 8.


Asus levert optioneel ook het TranSleeve Keyboard bij de VivoTab Smart Tablet. Het is een alles-in-één draadloos accessoire dat dienst doet als beschermhoes, toetsenbord en staander. De VivoTab Smart heeft aan de achterzijde een 8 megapixel camera met auto-focus die ook 1080p Full HD video kan opnemen. De voorzijde is uitgerust met een 2 megapixel camera voor videochats.


De Asus SonicMaster-audiotechnologie moet borg staan voor een goede geluidskwaliteit bij allerlei soorten luistermateriaal via de ingebouwde stereoluidsprekers. De accu zou tot wel 9,5 uur meegaan op een enkele lading volgens Asus. De Asus VivoTab Smart ME400C tablet is 9,7 mm dik en weegt 580 gram. Hij is verkrijgbaar in zwart en wit in de loop van januari 2013 voor een adviesprijs van 499 euro voor het Wi-Fi-model met 64 GB opslagruimte. Het Asus TranSleeve Keyboard wordt apart verkocht en zal vanaf eind januari beschikbaar zijn.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content