Windows 8 tablet voor zakelijk gebruik

De HP ElitePad 900 is een Windows 8 tablet voor zakelijk gebruik dat met Smart Jackets uit te breiden is met diverse accessoires.

De HP ElitePad 900 is een Windows 8 tablet voor zakelijk gebruik dat met Smart Jackets uit te breiden is met diverse accessoires.


HP’s nieuwe Windows 8 tablet is ergonomisch vormgegeven en heeft een aluminium behuizing. De ElitePad 900 is uitgerust met een 10,1-inch (25,7 cm) IPS-beeldscherm met Corning Gorilla Glass 2 bescherming en een resolutie van 1280 x 800 pixels. De tablet weegt 680 gram en is 9,2 mm dik.


De ElitePad 900 gebruikt de nieuwste generatie Intel mobiele processoren en is geoptimaliseerd voor het Windows 8 besturingssysteem met ondersteuning voor touch-, pen- of stemgebaseerde input. De tablet heeft een 1080p front-facing videocamera en 8 megapixel camera op de achterzijde.


HP biedt verschillende uitbreidingsmogelijkheden in de vorm van Smart Jackets. Het ElitePad Productivity Jacket is voorzien van een geïntegreerd toetsenbord, USB-poorten, een SD-kaartlezer en biedt verstelbare kijkhoeken. Het ElitePad Expansion Jacket biedt USB-, HDMI- en andere verbindingen. Het ElitePad Rugged Jacket zorgt voor extra bescherming. Met de Executive Tablet Pen kan je berichten en notities direct op het scherm schrijven die later kunnen worden omgezet in getypte tekst.


De HP ElitePad 900 tablet is naar verwachting beschikbaar in januari 2013 met naar keuze 32 GB of 64 GB opslagcapaciteit. HP deelde geen prijsinformatie mee.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content