Windows 8 Ultrabook en tablet gecombineerd

Sony introduceert een hybride Vaio Ultrabook met Windosws 8 (Pro) die je eenvoudig kan omtoveren tot 13,3-inch tablet met Full HD touchscherm.

Dankzij het Surf Slider ontwerp kan je de Sony Vaio Duo 13 zowel gebruiken in tablet-vorm of als Ultrabook met backlit toetsenbord. De Duo 13 is verkrijgbaar met de nieuwste Intel Haswell processoren. De hybride Ultrabook van Sony kan je uitrusten met tot 8 GB SDRAM en een ssd tot 512 GB. Hij is leverbaar met Windows 8 of Windows 8 Pro als besturingssysteem.


Het beeldscherm van de Vaio Duo 13 is een 13,3-inch (33,7 cm) Triluminos capacitief touchscherm met een Full HD resolutie (1920 x 1080 pixels). Je kan met de meegeleverde, drukgevoelige digitizer stylus op het scherm aantekeningen en schetsen maken in ‘Note Anytime for Vaio’ en apps gebruiken, zoals Vaio Movie Creator.


De Sony Vaio Duo 13 ondersteunt WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0 + HS, NFC en GPS. Sony voorziet ook modellen die 3G of 4G ondersteunen. De hybride laptop is uitgerust met twee usb 3.0- en een HDMI out-poort. Tevens beschikt de Vaio Duo 13 over een sleuf voor Memory Stick Duo en SD geheugenkaartjes, stereo luidsprekers en ClearAudio+ technologie voor een betere geluidskwaliteit.


De Vaio Duo 13 gebruikt innovatieve stand-bytechnologie waarmee je het toestel met een druk op de knop in een slaapmodus brengt, terwijl het toch met het internet verbonden blijft om je te verwittigen als er nieuwe e-mails of social mediaberichten binnenkomen.


Op de achterzijde van de Vaio Duo 13 is een 8 megapixel camera met autofocus en ‘ExmorRS for PC’ sensor geïntegreerd. Op de voorzijde bevindt zich een 2 megapixel camera met ‘Exmor R for PC’ sensor. Volgens Sony levert de batterij tot 15 uur autonomie. De hybride Ultrabook meet 330 x 19,5 x 210 mm en weegt met standaard batterij 1,35 kg.


De Sony Vaio Duo 13 hybride Ultrabook is eind juni beschikbaar voor een adviesprijs vanaf 1.600 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content