WLan-router met twee simultane datastromen van 450 Mbit/s

De nieuwe FRITZ!Box 3390 van AVM is een dual-band Wireless Lan-router met twee parallel opererende draadloze netwerken met snelheden tot 450 Mbit/s.

AVM’s FRITZ!Box 3390 is een wireless N-router voor gegevensintensieve multimediatoepassingen. De router ondersteunt twee datastromen met overdrachtssnelheden tot 450 Mbit/s. De dual-band router kan twee snelle draadloze netwerken naast elkaar gebruiken: een op een frequentie van 2,4 GHz en het andere op 5 GHz.


De FRITZ!Box 3390 is uitgerust met ADSL/VDLS-technologie. De router heeft een ingebouwde mediaserver voor muziek-, foto- en videobestanden. Met FRITZ!NAS heb je toegang tot alle bestanden via het netwerk. De router heeft vier Gigabit- en twee USB 2.0-poorten. De FRITZ!Box 3390 biedt functies zoals toegang tot het draadloze netwerk voor gasten, WPS, ouderlijk toezicht, een firewall, push-mail, IPv6 en VPN.


De FRITZ!Box 3390 draait op het FRITZ!OS 5.51 besturingssysteem van AVM. Met de nieuwe MyFRITZ!App voor iOS en Android heb je overal toegang tot de router en het thuisnetwerk via smartphone of tablet. Gebruikers hoeven zich slechts één keer aan te melden om gebruik te kunnen maken van de diensten MyFRITZ!, FRITZ!NAS en fritz.box.


De AVM FRITZ!Box 3390 dual-band WLan router is al verkrijgbaar. De adviesprijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van 169 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content