Word een Wiillem Tell

Op de E3-beurs kondigde Nintendo een tijd geleden een reeks nieuwe controllers aan voor de populaire Wii-console. Een daarvan, de Wii Zapper, zal nog voor kerst in de winkel liggen.De Wii Zapper is zowat de next-gen opvolger van de NES Zapper zoals die destijds voor het Nintendo Entertainment System gemaakt werd. De Wii Zapper ziet er als een schietwapen uit, en dat is ook niet toevallig. De controller zal onder meer met shooters als Medal of Honor: Heroes 2 en Resident Evil: The Umbrella Chronicles kunnen gebruikt worden. Nu ja, controller: de klassieke Wii Remote (de standaard controller) moet je in de Wii Zapper klikken. Uiteindelijk is de Zapper dus niets meer als een extra behuizing die je onder meer moet toelaten om met een vastere hand te gamen. In België zal de Wii Zapper gebundeld worden met Link’s Crossbow Training, een spel gebaseerd op de Zelda-reeks. Vanaf 7 december ligt het spel met zijn virtuele kruisboog in de winkel voor 30 euro.

Op de E3-beurs kondigde Nintendo een tijd geleden een reeks nieuwe controllers aan voor de populaire Wii-console. Een daarvan, de Wii Zapper, zal nog voor kerst in de winkel liggen.

De Wii Zapper is zowat de next-gen opvolger van de NES Zapper zoals die destijds voor het Nintendo Entertainment System gemaakt werd. De Wii Zapper ziet er als een schietwapen uit, en dat is ook niet toevallig. De controller zal onder meer met shooters als Medal of Honor: Heroes 2 en Resident Evil: The Umbrella Chronicles kunnen gebruikt worden. Nu ja, controller: de klassieke Wii Remote (de standaard controller) moet je in de Wii Zapper klikken. Uiteindelijk is de Zapper dus niets meer als een extra behuizing die je onder meer moet toelaten om met een vastere hand te gamen.

In België zal de Wii Zapper gebundeld worden met Link’s Crossbow Training, een spel gebaseerd op de Zelda-reeks. Vanaf 7 december ligt het spel met zijn virtuele kruisboog in de winkel voor 30 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content