Xerox scannertje om mee te nemen

Met de Xerox Travel Scanner 150 kan je ook onderweg papieren documenten scannen en uploaden.

De nieuwe Travel Scanner van Xerox een draagbare scanner die je aansluit op een usb 2.0-poort die ook de stroom voor het toestel levert. De mobiele scanner van Xerox gebruikt gepatenteerde AutoLaunch-technologie waarmee het toestel automatisch start met scannen. De maximale optische resolutie is 600 dpi. De scansnelheid bedraagt 10 seconde per pagina bij 150 dpi.


De Travel Scanner 150 scant documenten tot 216 mm breed en tot 356 mm lang. De Xerox mobiele scanner biedt ook de mogelijkheid om intelligente afbeeldingscorrecties door te voeren. Dankzij de Visioneer OneTouch software kan je met één druk op de knop documenten automatisch scannen naar e-mail, Microsoft Word, een printer of een folder. De scanner kan gescande documenten via gratis links uploaden naar de cloud in een formaat naar keuze, inclusief op tekst doorzoekbare pdf’s. De Visioneer Acuity software regelt de scherpte van de scans en zorgt ervoor dat ook niet-perfecte originelen haarscherpe scans opleveren.


De Xerox Travel Scanner 150 meet 31,5 x 5 x 4 centimeter en weegt 300 gram. Xerox levert bij de scanner Nuance PaperPort, OmniPage Pro en NewSoft Presto! BizCard software.


De Xerox Travel Scanner 150 heeft een adviesprijs van 149 euro. Het toestel is al verkrijgbaar.


Brons: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content