Zakelijke tablet van Fujitsu is water- en stofbestendig

Fujitsu introduceert in de Stylistic serie een semi-ruggedized 10-inch tablet. Het betekent dat de Android tablet tegen een stootje kan en water- en stofbestendig is.

De Fujitsu Stylistic M702 is ontworpen voor professionele gebruikers die vele uren buiten kantoor werken. Omdat de tablet bestand is tegen waterinsijpeling en tegen stofindringing, is hij ook te gebruiken op winderige en natte werven. De Stylistic M702 heeft een semi-ruggedized behuizing en een 10,1-inch scherm (1280 x 800 pixels) met krasbestendig glas die de tablet beschermen tegen schokken en schrammen. De tablet weegt 590 gram en de batterij gaat volgens de fabrikant op een volle lading een hele dag mee.


De Stylistic M702 heeft ingebouwde 4G-, wifi- en Bluetooth 4.0-connectiviteit en ondersteunt ook NFC (Near Field Communication)-verbindingen. Op de achterzijde is de tablet uitgerust met een 8,1 megapixel camera, de frontcamera is een 2 megapixel model. Besturingssysteem is Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De tablet wordt aangedreven door een Nvidia Tegra 3 SoC quad-core processor met 1 GB RAM. Het interne geheugen is 32 GB groot.


Ook een vingerafdruksensor behoort tot de uitrusting. Encryptie van de harde schijf en tracering en recovery van het apparaat op afstand beschermen de tablet en de gegevens die erop staan. Deze Stylistic tablet is ook uitgerust voor een Virtual Desktop Infrastructure zodat hij geïntegreerd kan worden in VDI-toepassingen voor een veilige toegang. Kantoortoepassingen en een documentenscanner via de 8,1 megapixel camera zijn al geïnstalleerd.


De Fujitsu Stylistic M702 Android tablet heeft een adviesprijs die start vanaf 999 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content