Zakelijke Windows 8 tablet van Toshiba

Toshiba introduceert een 11,6-inch tablet met Windows 8 Pro als besturingssysteem die bedoeld is voor mobiele werkers en ook leverbaar is in een versie met ingebouwde HSPA+/LTE-module.

Toshiba’s WT310 tablet zal beschikbaar zijn met de nieuwste Intel-processortechnologie voor Ultrabooks. Het 11,6-inch (29,5 cm) anti-glare Full HD high-brightness aanraakscherm biedt 10-vinger touch-bediening en op sommige modellen ook handschriftherkenning met DigitizerPen. Handgeschreven notities van vergaderingen die gemaakt zijn met een DigitizerPen kunnen hiermee worden omgezet in bewerkbare tekstdocumenten


Wat aansluitmogelijkheden betreft beschikt de Toshiba WT310 over 1 x full-size USB 3.0, 1 x HDMI-micro, een SD-kaartslot en als optie een ingebouwde HSPA+/LTE-module. De tablet ondersteunt Wi-Fi b/g/n of a/g/b/n en Intel Wireless Display. Standaard levert Toshiba een Bluetooth 4.0-module mee. Als optie levert Toshiba ook een ‘cradle’ met extra USB- en HDMI-, en LAN-poorten om zo randapparatuur, zoals een muis, toetsenbord of externe harde schijf, aan te sluiten.


Een reeks beveiligings- en databeheervoorzieningen zijn voorgeïnstalleerd. Zo beperkt de Intel Anti-Theft-functionaliteit het risico van ongeautoriseerde toegang, terwijl de Trusted Platform Module (TPM) lokaal opgeslagen informatie beveiligt. Met behulp van de Intel Active Management Technology (AMT) kan de IT-afdeling de tablet op afstand monitoren, onderhouden, repareren en upgraden.


De Toshiba WT310 tablet met Windows 8 Pro meet 229 x 189 x 12,4 mm en weegt minimaal 825 gram. Hij is vanaf eind mei 2013 beschikbaar voor een adviesprijs vanaf 899 euro (excl. BTW). Toshiba kondigt ook een uitvoering van de WT310 aan met Windows 8.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content