Zetels met ingebouwde iPod-speakers

Pottery Barn kennen wij hier alleen van die ene aflevering in Friends waarin Phoebe en Rachel ons duidelijk maken dat daar géén exclusieve meubelen te koop zijn (voor de liefhebbers: [The One With the Apothecary Table]). Maar [Pottery Barn] mag dan wel geen exclusieve meubelen hebben, ze zijn op zijn minst origineel én volledig mee met de multimediale tijd.Sinds kort kun je in hun afdeling voor tieners een heel gamma vinden aan zeteltjes en lounge chairs met aansluitingen voor een iPod en met ingebouwde speakers. De aansluiting zit verborgen achter een klepje en de stereo-speakers zijn voorzien van een subwoofer, zodat het allemaal nog meer dan degelijk moet klinken ook. De ‘Cushy speaker Console’ bijvoorbeeld is opgebouwd uit een blauw zeteltje, vergezeld van twee modulaire, witte bijzetstukjes met geïntegreerde speakers én houders voor drinkbekers. Binnenin is trouwens opbergruimte voorzien. 399 dollar betaal je hiervoor.Is je budget iets minder, dan is de ‘Rockin Flip Floor Lounger’ misschien meer iets voor jou: een comfortabele ‘zitzak’ met twee 4″ speakers, een besturingspaneeltje, en een aansluiting voor een iPod, laptop of gameconsole. 299 dollar kost dit zeteltje. Overigens verkoopt Pottery Barn ook al een boekenrekje met ingebouwde speakers: het ‘Modular Speaker Double Shelf’. 129 dollar betaal je daarvoor, wat eigenlijk niet overdreven veel geld is. Maar zoals Phoebe uit Friends zou zeggen: echt exclusief is dit meubelstuk niet.

Pottery Barn kennen wij hier alleen van die ene aflevering in Friends waarin Phoebe en Rachel ons duidelijk maken dat daar géén exclusieve meubelen te koop zijn (voor de liefhebbers: [The One With the Apothecary Table]). Maar [Pottery Barn] mag dan wel geen exclusieve meubelen hebben, ze zijn op zijn minst origineel én volledig mee met de multimediale tijd.

Sinds kort kun je in hun afdeling voor tieners een heel gamma vinden aan zeteltjes en lounge chairs met aansluitingen voor een iPod en met ingebouwde speakers. De aansluiting zit verborgen achter een klepje en de stereo-speakers zijn voorzien van een subwoofer, zodat het allemaal nog meer dan degelijk moet klinken ook. De ‘Cushy speaker Console’ bijvoorbeeld is opgebouwd uit een blauw zeteltje, vergezeld van twee modulaire, witte bijzetstukjes met geïntegreerde speakers én houders voor drinkbekers. Binnenin is trouwens opbergruimte voorzien. 399 dollar betaal je hiervoor.

Is je budget iets minder, dan is de ‘Rockin Flip Floor Lounger’ misschien meer iets voor jou: een comfortabele ‘zitzak’ met twee 4″ speakers, een besturingspaneeltje, en een aansluiting voor een iPod, laptop of gameconsole. 299 dollar kost dit zeteltje. Overigens verkoopt Pottery Barn ook al een boekenrekje met ingebouwde speakers: het ‘Modular Speaker Double Shelf’. 129 dollar betaal je daarvoor, wat eigenlijk niet overdreven veel geld is. Maar zoals Phoebe uit Friends zou zeggen: echt exclusief is dit meubelstuk niet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content