Europa geeft miljoenencontract aan Systemat

© Sébastien Bertrand (cc)

Systemat mag voor tientallen miljoenen euro’s aan pc’s leveren aan de Europese Instellingen. Het zogenaamde Desktop III-contract loopt twee tot vier jaar.

Voor de aanbestedingen kregen de instellingen vier offertes binnen waarvan Systemat Luxemburg het lot won. De totale waarde wordt geschat op 58.569.258,56 euro exclusief btw en loopt over een periode van vier jaar met maximaal vier halfjaarlijkse verlengingen. Zo’n tien procent van van het contract wordt door Systemat zelf verder uitbesteed.

“Het binnenhalen van dit contract is de bekroning van de inspanningen van de teams van de Systemat groep en van de sterke partnerships die we hebben met grote fabrikanten zoals HP en Samsung, die ons zullen begeleiden bij de uitvoering van dit contract”, zegt Pierre Focant, ceo van de Systemat groep.

Onder het Desktop III contract zit de levering van 87.000 werkstations, schermen en randapparatuur voor deze pc’s. Het contract bevat ook onderhoud, upgrades en bijhorende diensten, dat luik loopt gedurende zeven jaar met twee mogelijke verlengingen van telkens een jaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content