Exact neemt Dièse Finance over

. © iStock

Exact neemt het Franse Dièse Finance over, een softwareleverancier op het gebied van tax management. Dièse werd opgericht in 1989 en levert een cloud-oplossing voor het verwerken van belastingaangiftes voor bedrijven en accountants.

Ruim 10.000 organisaties werken met de Webtax-software van Dièse. De overname bouwt verder op een bestaande partnerovereenkomst tussen Dièse en Exact. Door die samenwerking hadden Franse ondernemers en gecertificeerde accountants al de mogelijkheid om de btw-aangifte direct vanuit Exact Online te doen.

Erik van der Meijden, CEO van Exact: “Wij maken samenwerken in de cloud mogelijk tussen bedrijven en accountants en we zien een grote kans voor de gecombineerde kracht van Dièse en Exact. De mogelijkheid om complete belasting-functionaliteiten aan te bieden als onderdeel van Exact Online geeft ons een nog sterkere uitgangspositie voor de Franse markt.”

Bruno Gibert, managing director van Dièse Finance, geeft aan dat Dièse Finance de enige pure SaaS-speler is in de Franse markt op het gebied van tax management. Het bedrijf wil als onderdeel van Exact Group gaan inzetten op innovatie en servicelevels. Details van de transactie worden niet bekend gemaakt.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content