Franse keten met tweedehandse smartphones komt naar België

De Hubside.Store in Villiers-en-Bière, Frankrijk. © Hubside.Store

De Franse keten Hubside.Store wil nog dit jaar twintig winkels openen in België. De keten is bekend om zijn ‘refurbished’ smartphones: tweedehandse toestellen die weer volledig op punt zijn gezet.

Hubside.Store is een succesverhaal in Frankrijk. Na amper negen maanden telt de keten er vijftig winkels. Het bedrijf steekt dit jaar de grens over, en plant dertig winkels in België, naast dertig in Spanje en tien in Portugal. De eerste Belgische winkel opende afgelopen zaterdag in Louvain-La-Neuve, later volgen Doornik en Brussel. In het najaar is Vlaanderen aan de buurt. De keten mikt op toplocaties: in Brussel wil Hubside.Store bijvoorbeeld een winkel openen aan de Louizalaan.

Honderd medewerkers gezocht

In het aanbod van Hubside.Store: nieuwe maar ook tweedehandse multimediatoestellen. Die refurbished of gereviseerde toestellen kennen een groeiend succes, en maken vandaag zestig procent uit van de omzet van de keten. Ze worden dertig tot veertig procent onder de nieuwprijs verkocht, en komen met een garantie van twaalf maanden. Bij Hubside.Store kan ook multimedia worden gehuurd.

De groep is nu op zoek naar honderd werknemers in ons land, gaande van managers, verkopers tot herstellers. Hubside.Store is onderdeel van de Franse groep Indexia.

Partner Content