Genzyme belt over IP

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Dimension Data heeft bij farmabedrijf Genzyme ip-telefonie van Avaya geïmplementeerd.

Dimension Data heeft bij farmabedrijf Genzyme ip-telefonie van Avaya geïmplementeerd.

Genzymeis gespecialiseerd in biofarmaceutische medicatie voor de behandeling van ernstige zeldzame ziektes. De groep, met in België vestigingen in Zaventem en Geel, is actief in 40 landen. Voor de Geelse vestiging werd recentelijk beslist om de productiecapaciteit gevoelig uit te breiden, waardoor het bedrijf op zoek ging naar een nieuwe, gemakkelijk schaalbare telefonieoplossing, die naadloos kon geïntegreerd worden met de bestaande telefonie- en DECT oplossingen.

Genzyme standaardiseerde wereldwijd al op het ip-telefonieplatform van Avaya, dus was in Geel de keuze snel gemaakt. In België werd uiteindelijk Dimension Data geselecteerd om een en ander te implementeren. “Genzyme koos voor een Avaya enterprise-licentie die unified communications zoals Microsoft Lync en voicemail integratie mogelijk maakt”, klinkt het bij Dimension Data. Het gaat in een eerste fase om 400 Avaya-toestellen. “Tevens heeft Genzyme voor haar medewerkers in de productiesite nood aan robuuste draadloze IP-dect telefoons. Genzyme heeft aan ons gevraagd om eveneens in te staan voor de planning en opvolging van de implementatie van de DECT-uitbreiding”.

Dimension Data zorgt voorts voor de opleiding van de system administrators en voor het onderhoud van de oplossing naderhand.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content