Getronics, Dell, Sait en Securelink winnen IT-contracten stad Genk

Vier IT-spelers hebben contracten binnengehaald voor de informatisering van de stad Genk en de aanverwante diensten. Het gaat om vier loten die tot 800.000 euro oplopen.

Vier IT-spelers hebben contracten binnengehaald voor de informatisering van de stad Genk en de aanverwante diensten. Het gaat omvijf loten die tot 800.000 euro oplopen.

Getronics wint het driejarig raamcontract voor IP-telefonie. Het bedrijf gaat het netwerk en de IP telefonie-omgeving vernieuwen en beheren. Het gaat daarbij om het Enterprise Network, de Cisco Prime enviroment for improved network control en de end-to-end monitoring, management en support. Daarbij gaat het bedrijf de klok rond ondersteuning bieden voor kritieke toestellen. De waarde van het contract wordt geschat op 826.446,28 euro (exclusief btw)

Een ander lot van de IT-aanbesteding wordt gewonnen door Dell. Het gaat om een contract dat eveneens wordt geschat op 826.446,28 euro (exclusief btw), deze keer voor desktops naar eindgebruikers toe.

Verder wint ook Sait een lot voor de backend server- en opslaginfrastructuur ter waarde van 743.801,65 euro (zonder btw). Securelink mag voor 289.256,19 de beveiliging op zich nemen. Voor het lot rond monitoring tooling ter waarde van 123.966,94 euro waren twee kandidaten, maar dit lot werd nog niet gegund.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content