Gratis apps voor gedupeerde BlackBerry-gebruikers

Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

BlackBerry-fabrikant Research in Motion biedt zijn gebruikers gratis apps aan ter waarde van honderd dollar voor de storing van de voorbije week.

BlackBerry-fabrikant Research in Motion biedt zijn gebruikers gratis apps aan ter waarde van honderd dollar voor de storing van de voorbije week. RIM stelt de ‘premium apps’ binnenkort beschikbaar via de applicatiewinkel BlackBerry App World. Het betreft onder meer spelletjes zoals Bejeweled, een vertaalapplicatie en de populaire muziek-ontdekkingstool Shazam.

RIM’s zakelijke klanten krijgen een maand gratis technische ondersteuning. Voor bestaande klanten betekent dit dat het lopende contract met één maand wordt verlengd. Zakelijke gebruikers die geen supportcontract hebben afgesloten, kunnen gedurende één maand toch van deze diensten gebruik maken.

De BlackBerry-storing begon op maandag 10 oktober 2011. Aanleiding was een kapotte switch in het datacenter in het Engelse Slough. Naast consumenten hadden ook heel wat bedrijven last van de storing.

Op donderdag 13 oktober kwamen alle BB-diensten langzaam weer op gang, en was de storing voorbij. Heel wat BlackBerry-aanbieders lieten weten dat zij een schadevergoeding eisen van RIM, iets waar de fabrikant nu aan tegemoet probeert te komen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content