Hier vindt u ook als Belg Black Friday-aanbiedingen

© -
Els Bellens
Els Bellens Technologiejournaliste bij Data News

Vandaag is het Thanksgiving in de Verenigde Staten en dat betekent dat het morgen ‘Black Friday’ is, de grootste soldendag van het land. Daar kan u ook als Belg van profiteren.

Winkels in de VS geven op Black Friday traditioneel korting op allerlei producten, waaronder heel wat elektronica. En omdat het web wereldwijd is, heeft u daar ook wat aan, als u dat wilt. Een klein overzicht.

Zo vinden we ‘Novemberaanbiedingen’ bij Microsoft voor telefoons, Xbox One consoles en een Surface Pro 4-bundel. De Playstation online winkel noemt het gewoon Black Friday en geeft korting op games.

Hier vindt u ook als Belg Black Friday-aanbiedingen
© .

Over games gesproken: online spelletjeswinkel Steam houdt zijn jaarlijkse herfstsolden, met alle gevolgen vandien voor uw kredietkaart.

Apple houdt dan weer op vrijdag een ‘shoppingevent’ , terwijl nerdwinkel Thinkgeek vandaag al volop bezig is (check wel even of al uw producten ook tot in België geraken). Grote winkelsites als Amazon (ook de Britse en de Duitse) en Ebay hebben ook al een reeks aanbiedingen, van nog meer gaming hardware tot tandenborstels.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content