Hoe je een YouTube-hit scoort (VIDEO)

Twee Belgische studenten moesten voor school een buzz creëren op internet. Dat deden ze door een model nagenoeg naakt de straten van Rijsel te doen bewandelen. Het YouTube-filmpje werd al ruim 5,5 miljoen keer bekeken.

Sarah Baboro en David Lesage, allebei student Reclame en Marketing aan het Sint-Lucas in Doornik, moesten voor school een internethit bedenken, schrijft De Standaard.

Het duo maakte een YouTube-filmpje waarin een 20-jarig model quasi naakt door de straten van Rijsel wandelt.

Het filmpje is getiteld ‘Elle se balade cul nu dans la rue’: ze wandelt in haar blote kont over straat. De jeansbroek die het model lijkt te dragen, is dan ook niet meer dan een laagje verf, aangebracht door de Franse make-upartieste Marie Przybylski. Haast geen enkele voorbijganger leek door te hebben dat het om een ‘skin jeans’ ging.

De video werd al meer dan 5,5 miljoen keer bekeken en wordt wereldwijd lustig geshared. Baboro en Lesage hebben hun missie dus – letterlijk – met verve volbracht. (MI)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Partner Content