Hoeveel pennen gelikt?

Hoeveel pennen gelikt, hoeveel vloeken ingeslikt?

Hoeveel pennen gelikt, hoeveel vloeken ingeslikt?

Hoeveel letters, onder- en bovenkast? Hoeveel slogans, hoeveel zeepbelletjes? Hoeveel teksten, testen, hoeveel interviews? Hoeveel jaren druk, druk, druk?Hoeveel kladjes, hoeveel deadlines? Hoeveel ceo’s, cio’s, vp’s en gladde marketeers?

Wie rekent, tekent op? Vingervlug. Leesvriendelijk. Toch? Nummer duizend!

Data News is door vele gedaantewisselingen gegaan, maar bleef getrouw aan zijn missie: in-formeren over it-ontwikkelingen en trends in België, maar ook wereldwijd. En verbaast het u dat ook dertig jaar geleden de it-afdeling het moeilijk had om zijn desiderata te toetsen aan de business. En omgekeerd. Dat it-projecten vaak uit de hand liepen, budgetten overschreden werden? Ict-bedrijven kwamen en gingen, soms overkop. Maar er is één constante: soft- en hardware is ontzettend snel een deel van ons leven geworden, zowel professioneel als in toe-nemende mate privé. Van geboorte tot dood baant it zich een weg. En daar tussenin, Data News, natuurlijk.

Wij willen iedereen danken die op de één of andere manier meegewerkt heeft aan die duizend nummers. Uitgevers, hoofdredacteurs, journalisten, raadgevers, lay-out, marketing, website-bouwers, abonnementendiensten, drukkers en verdelers. En de eigen it-afdeling. Dat spreekt. En wij gaan alvast voor de volgende duizend. Dat zal dan ergens rond 2038 zijn. U gaat toch mee?

Meer op de [Data News Blog] en op [Data News TV]

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content