HP herontdekt de deugd van innovatie

Marc Husquinet Marc Husquinet is redacteur van Data News.

Met de recente aankondigingen van printers en pc’s zet HP duidelijk weer in op op innovatie om zijn leiderschap te versterken of terug te winnen.

Met de recente aankondigingen van printers en pc’s zet HP duidelijk weer in op op innovatie om zijn leiderschap te versterken of terug te winnen.

Op gebied van printing onthult HP de OfficeJet ProX met PageWide technologie en een printsnelheid van zeventig pagina’s per minuut; dat komt omdat het papier beweegt in plaats van de printkoppen.

Bovendien is HP de eerste leverancier die een printer commercialiseert die afdrukken vanaf mobiele toestellen met NFC-technologie mogelijk maakt, specifiek in de HP LaserJet 800 Series die vanaf 1 november in ons land beschikbaar wordt. Tegelijkertijd zijn er twee accessoires beschikbaar om veertig miljoen HP-printers uit te rusten met “touch to print’.

Verschillende printers voor kmo’s maken ook hun opwachting, zoals de LaserJet Pro MFP M125, de HP Color LaserJet Pro MFP M176, de HP LaserJet Pro MFP M435 en andere printoplossingen.

Bij de laptops zit de innovatie bij het design, de form factor (met onder meer een laptop waarvan het scherm een tablet is), beveiliging en connectiviteit. Daarbij gaat het over het gamma van de EliteBook 800se die zich profileert als ultrabook in het bovengamma, zoals de ProBook 600 die zich richt op bedrijven die zoeken naar specifieke configuraties. De ProBook 400 mikt dan weer op een goede balans tussen werk en privé-behoeften.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content