HP verhuist topfiguur naar nieuwe enterprise-afdeling

Bethany Mayer, HP’s senior vicepresident voor de Networking equipment business gaat een nieuwe bedrijfsunit bij HP opstarten die op het Mobile World Congress wordt onthuld.

Bethany Mayer, HP’s senior vicepresident voor de Networking equipment business gaat een nieuwe bedrijfsunit bij HP opstarten die op het Mobile World Congress wordt onthuld. De verplaatsing van Mayer is nog niet officieel,maar wordt volgens Recode deze week bekendgemaakt tijdens de kwartaalresultaten op 20/2. Voor de afdeling Networking equipment, die zo’n zesduizend mensen telt, is nog geen opvolger bekend.

Over de nieuwe unit is nog niet veel bekend. Behalve dat het zal concentreren op Network Functions Virtualization. Die afdeling moet volgens een interne memo van HP nadenken over hoe IT-systemen worden gebouwd binnen grote telecombedrijven. Daarmee vloeit de afdeling verder uit HP’s enterprise hardware business, de enterprise services group en de cloud services business. In die rol zal Mayer rapporteren aan Martin Fink, CTO en hoofd van HP Labs.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content