Individual Desktop Solutions verhuist naar Getronics

Aurelius, het bedrijf achter Getronics, neemt Individual Desktop Solutions over van T-Systems. De poot wordt geïntegreerd in Getronics.

Aurelius, het bedrijf achter Getronics, neemt Individual Desktop Solutions over van T-Systems. De poot wordt geïntegreerd in Getronics.

Individual Desktop Solutions of IDS telt 630 werknemers in 36 locaties doorheen Duitsland en heeft een jaaromzet van tachtig miljoen euro. Het bedrijf levert onsite desktop services en solutions voor eindgebruikers van T-Systems International en mag in Duitsland enkele beursgenoteerde bedrijven en openbare instellingen tot zijn klanten rekenen.

Er komt een strategisch partnerschap tussen T-Systems en Getronics. Zo blijven ook na de overname de diensten van IDS beschikbaar voor klanten van T-Systems. De toekomst van het overgenomen dochterbedrijf ligt nu vooral in diensten met een hogere waarde en hogere marges. Voor Getronics is het een tegelijk een versteviging op de Duitse markt. “De integratie met T-Systems, laat ons genieten van hun technologie en buitengewone salesstructuur in dit partnerschap.” Aldus Dirk Markus, ceo van Aurelius.

Getronics zelf werd ongeveer twee jaar geleden zelf overgenomen door Aurelius. De Belux-afdeling wordt geleid door Ronny De Goedt. Toen al liet Markus weten dat de Getronics Group een onderdeel zou worden voor de langetermijn-groeistrategie waarbij de portfolio wordt uitgebreid.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content