Infosecurity en Storage Expo schot in roos

De editie 2008 van het gecombineerde salon Infoscurity en Storage-Expo (met LinuxWorld paviljoen) sloot de deuren met een stevige groei van het bezoekersaantal.

De editie 2008 van het gecombineerde salon Infoscurity en Storage-Expo (met LinuxWorld paviljoen) sloot de deuren met een stevige groei van het bezoekersaantal.

Ict-onderwerpen als security en opslagsystemen zijn overduidelijk ‘hot’ en showorganisator VNU Exhibitions kon voor de Belgische editie van Infosecurity en Storage-Expo dan ook een groei van het bezoekersaantal met zo’n 18 procent noteren, tot haast 3.300 bezoekers. Tegelijk blijkt ook het niveau van de bezoekers goed te blijven, met een belangrijke aanwezigheid van beslissingnemers. 38 procent was afkomstig uit bedrijven met meer dan 500 werknemers, naast 11 procent uit bedrijven met 250 tot 500 werknemers. De beurs werd tevens ondersteund door een uitgebreid programma van presentaties en keynotes, waarvan de keynote door Howard Schmidt, voormalig cybersecurit-adviseur in het Witte Huis, op bijzondere aandacht kon rekenen.

De volgende editie – in 2009 – wordt eveneens in de maand maart gepland, maar zal voor het eerst doorgaan in Brussels Expo op de Heyzel. De mogelijkheid bestaat dat deze editie tevens zou samenvallen met de editie 2009 van Secura, de beurs die zich toespitst op veiligheid en beveiliging in bedrijven. Aangezien in bedrijven toch steeds vaker een holistische aanpak van security zich opdringt (zoals overigens ook sterk aanbevolen in de BS7799/ISO27001) met een convergentie van fysieke en ict-securitymiddelen en processen, kan dit een interessante mogelijkheid voor gecombineerde bezoeken creëren.

Wie ondertussen behoefte heeft aan nog meer informatie over securityproducten, kan nog terecht op de Europese editie van Infosecurity in London, 22 t/m 24 april, in de Grand Hall, Olympia, London.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content