Infosys blijft aan boord bij Telenet

. © Telenet

Telenet rekent de komende vijf jaar op Infosys voor haar digitale transformatie. Daarmee verlengt het bedrijf haar bestaand partnerschap.

Infosys is geen onbekende voor Telenet. Het bedrijf levert al 19 jaar IT-diensten en bouwde onder meer de Yelo app voor Telenet. Vandaag kondigt het bedrijf aan dat het ook de komende vijf jaar ‘verschillende digitale- en data-initiatieven zal afleveren’.

Daarbij ligt de focus op twee hoofdonderdelen: een end-to-end digitale transformatie waardoor de organisatie meer lean en efficiënt moet worden, en het introduceren van een agile way of working met een future ready personeelsbestand.

Die omvorming werd vorige week al door Telenet zelf aangekondigd. Het bedrijf reorganiseert, zonder ontslagen, waarbij een derde van het bedrijf in kleinere en meer wendbare teams zal werken.

De waarde van het contract dat Infosys bij Telenet binnenhaalt wordt niet meegedeeld. Wel zal Telenet volgens Infosys door de samenwerking kunnen besparen op de operationele IT-kosten en wordt het aantal bestaande IT-toepassingen verminderd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content