Intelligent krijgt groeikapitaal van Waterland

Jonas Dhaenens © Intelligent

Waterland Private Equity Investments gaat investeren in hostingspecialist Intelligent. Dat moet het bedrijf helpen groeien in Europa.

Met de investering van Waterland wil het bedrijf haar Europese groeistrategie versnellen. Om welk bedrag het gaat, wordt niet bekendgemaakt. Intelligent is het bedrijf boven Unitt en Combell, die laatste nam eerder deze maand nog Priorweb over.

“De laatste jaren is de Europese hosting markt sterk gegroeid door een toenemende vraag naar een kwaliteitsvolle online aanwezigheid door onze klanten, alsook een toenemende outsourcing trend naar gespecialiseerde aanbieders van hosting en cloud diensten zoals Intelligent.” Zegt Jonas Dhaenens, ceo van Intelligent “Het langetermijnpartnership met Waterland geeft ons extra slagkracht om ons ambitieus groeiprogramma versneld te verwezenlijken”

Waterland, dat in totaal 4 miljard euro beheerd, heeft in totaal zo’n 57 investeringen lopen en deed al 250 overnames sinds haar oprichting in 1999. Voor Intelligent is het de eerste keer dat het bedrijf externe investeerders aantrekt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content