Invemaco omgedoopt tot Efficy

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Het Brusselse Invemaco noemt zich voortaan Efficy, naar het eigen crm-pakket. Het bedrijf is ook verhuisd naar nieuwe kantoren.

Het Brusselse Invemaco noemt zich voortaan Efficy, naar het eigen crm-pakket. Het bedrijf is ook verhuisd naar nieuwe kantoren.

Invemaco, nu dus Efficy, startte in 1998 als consultancybedrijf rond contactbeheersoftware. Een jaar later nam het twee kleine crm-verdelers over in de Benelux en Frankrijk, waardoor de focus verlegd werd naar crm en business intelligence. In 2005 kwam het bedrijf in handen van nieuwe aandeelhouders. In 2006 werd het eigen crm-pakket Efficy gelanceerd.

Dat het bedrijf nu ook Efficy gaat heten is een logische stap volgens Cédric Pierrard, Managing Partner: “Door als bedrijf onze productnaam Efficy aan te nemen willen we vooral de zaken vereenvoudigen en onze herkenbaarheid vergroten. Bovendien heeft het bedrijf zoals het vandaag bestaat, niets meer gemeenschappelijk met het Invemaco van in het begin. We hebben ons ontwikkeld, ons team is groter geworden, ons crm-aanbod verbetert voortdurend en het aantal klanten stijgt voortdurend. Deze naamsverandering geeft de evolutie van het bedrijf weer, zonder het verleden te verloochenen en biedt ons de kans om vastberaden naar de toekomst te kijken.”

Er werken vandaag 24 mensen bij Efficy. In 2008 haalde het bedrijf een omzet van 1,5 miljoen euro. Onlangs nam Efficy zijn intrek in nieuwe en ruimere kantoren, ook in Brussel trouwens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content