iPad Pro in de voorverkoop

© T3

De langverwachte grote iPad Pro ligt vrijdag voor het eerst in de winkel, ook in België. Vanaf vandaag is de tablet te bestellen in de voorverkoop.

De iPad Pro is met een schermdiameter van 12,9 inch een vreemde eend in bijt onder de tablets. In combinatie met het toetsenbord lijkt de iPad pro meer op een 2-in-1 laptopcomputer zij het dat het iOS 9-besturingssysteem aangeeft dat het echt om een mobiel apparaat gaat. De processor doet naar verwachting niet onder voor die van een laptop: Apple belooft dat de prestaties van de 64-bits A9X-chip hoger zijn dan die van 80 procent van de recent uitgebrachte laptops.

Photoshop presteert goed op de iPad Pro

Steeds meer functies komen ook op het iOS-platform beschikbaar. Zo worden de prestaties van Photoshop en Creative Cloud-topassingen op de iPad breed uitgemeten door Scott Belsky, Adobes vice president Products in de Apple-aankondiging. De bij te kopen Apple Pencil speelt bij het gebruik van deze apps een speciale rol.

De iPad Pro is verkrijgbaar vanaf 799 dollar (919 euro). Het Smart Key-toetsenbord kost 169 dollar (179 euro) en voor de Apple Pencil moet 99 dollar (109 euro) worden neergeteld.

Bron: Automatiseringgids

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content